marca 17, 2014

Piata kapitola z EXPERIMENTU

Určite ste už zaregistrovali úžasný projekt, ktorý usporiadalo vydavateľstvo Slovart a každý deň netrpezlivo čakáte na novú ukážku z knihy Experiment. Pondelok patrí práve Madžgám, ktoré vám prinášajú piatu kapitolu. Moc sa z toho tešíme a prajeme príjemné chvíľky pri čítaní. :D

A nezabúdajte, že dnes to nekončí. Ešte nás čakajú dve ukážky, tak pozorne sledujte naše blogy a samozrejme, SlovartBooklab na FB.


Škoda toho filmu. Celý rok som sa na to tak tešila a oni to nebudú u nás hrať :( . Ale ja stále naivne dúfam, že sa stane nejaký zázrak a v našich kinách sa to nakoniec predsa len objaví. :) Aspoň, že Slovart na nás myslel a priniesol nám Experiment. Podľa mňa, celkom dobrá náplasť na smútok za filmom. Kniha je proste kniha!


Dystopické sci-fi. Najočakávanejšia a najšokujúcejšia kniha roku 2013! Romány Divergencia a Rezistencia vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len EXPERIMENT!

Tris a Tobias sú opäť spolu - ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu. A tak to vyzerá, akoby len vymenili diktátorku v čierno-modro kostýme za inú v otrhaných šatách. Mesto je v rozklade a jediná záchrana môže prísť zvonku. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia?

Odkazy na všetky kapitoly:
Prvá kapitola: Luce
Druhá kapitola: Domčo
Tretia kapitola: Luu
Štvrtá kapitola: Miruš
Piata kapitola: Madzga
Šiesta kapitola: Lia
Siedma kapitola: Judit

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...