decembra 01, 2012

Poďme súťažiť

Tak čo, ste pripravený sa vyskúšať z Nástrojov smrteľníkov? Je december a prišiel čas zverejniť náš sľubovaný VÝHERNÝ kvíz.

Stále platia pravidlá, ktoré sme vám už napísali, ale pre oživenie ich ešte raz vypíšeme.
  • otázky budú len z prvého dielu série Mesto kostí
  • zapojiť sa môžu Slováci aj Česi
  • súťaž bude prebiehať celý december. Ukončenie bude presne 31.12.2012 (pondelok)
  • musíte byť GFC členovia blogu
Tento kvíz nám dal riadne zabrať. Prepisovali sme ho niekoľko krát, až kým sme sa nerozhodli pre túto formu. Otázok bude 10. Pôvodne ich malo byť omnoho viac, ale zhodli sme sa, že toto bude určite stačiť. Ale neradujte sa predčasne. Otázok je síce menej, ale sú o to ťažšie. Chceli sme, aby ste si tie výhry naozaj zaslúžili a trocha sa pri tom vyplňovaní zabavili pátraním po správnych odpovediach.
Otázky sú robené dvojakou formou. 
  1. výber z 3 možností, kde len jedna je správna
  2. správnu odpoveď budete musieť dopísať vy
Teraz niečo k výhercom. Sľubovali sme vám viac výhercov a to stále platí. Základ tvoria 2 výhercovia z dvoch prostých dôvodov -> blížia sa Vianoce a dôvod, ktorý nás najviac teší; blog oslavuje svoje prvé narodeniny.
Ak by ste chceli byť obdarovaní viacerí, aj s tým by sme vedeli niečo spraviť. Číslo našich nasledovateľov blogu sa blíži k stovke, preto sme sa rozhodli, že ak tú stovku prekročíte, budú výhercovia traja. Môže byť?
Hrať budete ako vždy o knihu podľa vlastného výberu. Plánovali sme použiť knihy, ktoré máme doma určené k  výhram, ale vy sami najlepšie viete, čo by ste si želali, preto si ich ešte na chvíľu odložíme.
Kniha, ktorú si vyberiete musí byť max. do 12 € alebo 400 Kč

Výhercov budeme kontaktovať na mail, ktorý si zvolili vo formulári a  taktiež budú zverejnení u nás na blogu. Ak nám do 72 hodín neodpovedia, budeme vyberať niekoho iného.

Na záver, už len veľa šťastia. Súťažiť môžete tu -> FORMULÁR

1 komentár:

  1. Super kvíz baby!
    Musela som si knihu znovu prečítať, aby som vedela na niektoré otázky odpovedať :)
    Mám pocit, že výhra bude naozaj zaslúžená, robíte naozaj skvelé súťaže! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...