septembra 03, 2012

Hľadá sa N.E.M.O.

Čaute všetci. Nevideli ste niekto Nema? Ale nie, nebojte sa. Nepomýlili ste si blog. Stále ste u Madžieg na ich knižnom blogu a "vôbec nie sme infantilné".
Teraz si možno myslíte, že nám preskočilo a začali sme recenzovať detské rozprávky. Môžte byť pokojní. Tento článok nebude mať nič spoločné s touto oranžovou rozprávkovou postavičkou. Len sa nám to dobre zladilo z názvom článku, ku ktorému pomaly, ale isto smerujeme.

Keďže nemáme čas na blogovanie a dokonca ani na ČÍTANIE, chceli sme sa vám aspoň takto pripomenúť, aby ste na nás nezabudli. Možno to znie ako klišé, ale my ten čas naozaj nemáme. Ale vy ho určite máte a preto sme sa rozhodli, že vás, našich verných návštevníkov obdarujeme. Aj keď sme sem už nejaký ten piatok nepridali ani jeden príspevok, vidíme, že ste to nevzdali a aj tak chodíte na náš blog. Moc nás mrzí, že vás tu nikdy nič nové nečaká. Sľubujeme, že sa to čoskoro zmení a ak budete trpezliví, dočkáte sa noviniek.

Dosť už tejto zdĺhavej omáčky a zbytočných rečí, ktoré aj tak nikoho isto nezaujímajú a prejdime k veci.
Predpokladám, že vám už došlo, že tu ide o nejakú výhru. Mysleli ste si správne. Kto tipoval, že ide o knižnú výhru, tiež tipol správne. Čo myslíte, akým spôsobom budete môcť tú knihu vyhrať? Tipujete test? BINGO! Ako inak. Testy sa už tak nejak stali súčasťou nášho blogu a nechceme to meniť. A o akú knihu to vlastne budete súťažiť? To nám povedzte vy. Klasicky si budete môcť vybrať knížku, podľa vlastného výberu.

Pripravili sme si pre vás test, ktorý bude úplne iný, než tie ostatné ako sme robili doteraz. Ako vždy tam budete označovať správnu odpoveď, ktorá je vždy len jedna. Test sa líši v tom, že otázok je osem, ale všetky sú rovnaké, len inak položené. Nechápete? To mi je jasné. Jednoducho, v každej z  tých otázok budete musieť určiť jednu možnosť, ktorá tam nepatrí a každá tá otázka, bude niečim špecifická. Buď to bude podľa knižného žánru, alebo obsahu, či knižnej série, atď. Určite to pochopíte, ak sa na to pozriete. Ešte sa vrátim k tomu Nemovi. Prečo práve Nemo? Lebo tento test sme nazvali:
Hľadá sa N.E.M.O. (Nesprávny Element Možných Odpovedí)
To len pre informáciu :D

Teraz čo to k pravidlám:
  • Súťaž je otvorená pre Slovákov aj Čechov.
  • Súťaž bude trvať do 30.9.2012
  • Musíte byť našim GFC nasledovníkom
  • Knihu ktorú si vyberiete musí byť do 12 €
  • Zapojiť sa môžete kliknutím na odkaz FORMULÁR nižšie 
Toto nie je podmienka, ale budeme rady, ak o tejto súťaži, alebo súťažnom teste, spomeniete pár slov na svojom blogu, alebo účte na ktorejkoľvek sociálnej sieti. 


Z tých, čo odpovedajú na všetky otázky správne, vylosujeme jedného výhercu, ktorého zverejníme u nás na blogu a tiež bude informovaný e-mailom na adresu, ktorú si určí vo formulári. Ak sa nám výherca do troch dní neozve, vyberieme niekoho iného. Otázky sme sa snažili urobiť tak, aby sa mohlo zapojiť čo najviac ľudí. Dá sa to zvládnuť, aj keď ste všetky spomenuté knihy v teste nečítali. Len treba pozorne čítať a zamyslieť sa nad súvislosťami a v akom vzťahu navzájom sú.

Už sme asi povedali všetko, možno až moc čo? :D Tak, už vám chceme popriať len veľa šťastia a nech to vyhráte práve vy!

Po skončení súťaže test zverejníme, aby si ho mohli vyskúšať aj tí, čo sa nezapojili do súťaže.


6 komentárov:

  1. Páni :)
    máte to bezvadně vymyšlené ! :)
    dost jsem si nalámala hlavu a jsem si jistá, že mám polovinu špatně:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme. Škoda len, že nemáme viac času sa tomu venovať. By tu bolo takýchto testov omnoho viac. Ale aj to príde. Máme toľko nápadov ktoré čakajú na spracovanie, že až. Určite sa je na čo tešiť.

      Odstrániť
  2. Všetky štyri palce hore, je to skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme. Sme rady že sa to ujalo :D Vôbec sme to nečakali.

      Odstrániť
  3. No pána, mám totľké medzery ako je v site dierok... nevadí, aspoň to nebolo také tuctové :D :D Dobré nápady.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aspoň vieš aké medzery to sú a môžeš ich vyplniť. Preto to robíme. Treba si pospomínať aj na staršie, ale dobré knihy.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...