júla 15, 2012

Z filmového sveta...City of Bones & The Host

Začneme tou najväčšou bombou tohto týždňa: a síce herec Robert Sheehan, ktorý bol vybratý na rolu Simona Lewisa v pripravovanom filme podľa rovnomennej knihy City of Bones od autorky Cassandry Clare.
Robert má 24 rokov, je Brit ale zato dokonale ovláda americký prízvuk, známy je hlavne z úspešného britského seriálu "Misfits" alebo v preklade "Zmetci", kde si zahral jednu z hlavných úloh. (Seriál je TUTOVÝ! naozaj stojí za pozretie:D) Cassandra napísala, že sa v Toronte pripojil k Jamiemu (Jace) a Lily (Clary), aby si s nimi odskúšal niektoré scény. Tiež vyhlásila, že je totálne rozkošný a zlatý, a že medzi nimi troma bola naozaj veľká chémie. S Robertom skúšali konkrétne dve scény:
Prvá scéna - stretnutie, pri ktorom sa Simon po prvýkrát spozná s Jaceom (ak si dobre pamätáte, bolo to na zadnom dvore Lukovho domu, keď Jace preliezal plot a skočil na Simona, ktorý sa tam schovával:D)
Druhá scéna - ako Simon nachytá Jacea a Clary bozkávať sa v chodbe, keď otvorí dvere.

Robert sa teda pridal do oficiálneho castu pre City of Bones, ktorý sa sa začne natáčať presne za mesiac, čiže 15. augusta v Toronte. Čo sa týka postáv, zatiaľ okrem Simona, poznáme aj:

Jamie Campbell Bower as JACE
Lily Collins as CLARY
Jemima West as ISABELLE




Kevin Durand as PANGBORN
Robert Maillet as BLACKWELL
Ďalej boli vybratí aj Alec a Jocelyn, ale ich totožnosť sa ešte stále tají. No nie na dlho, keďže sa 15.august nezadržateľne blíži...:D Tak čo zatiaľ na to vravíte??? (Ak by som mohla za seba - tak mne sa plní sen pred očami...:-D)

Ešte tu máme jeden nový oficiálny still z filmu The Host, na ktorom je úžasnýýý Max Irons (Jared) spolu so Saoirse Ronan (Melanie) a Chandlerom Canterburym (Jamie).

 Už aby to všetko BOLO!!!


4 komentáre:

  1. Som nadšená zo Simona :):):)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni! Robert? :D Já Misfits miluje a Nathan tomu dodával šťávu :D škoda, že už v dalších řadách není. Jsem zvědavá, jaký bude jako Simon. A když si ho ještě představím s brýlema ... :D Už se moc těším na film!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I simply could not go away уοur websitе prіor to suggеstіng that
    I ехtremеly enϳοуeԁ the standard info a pеrson proviԁe to
    your visitoгѕ? Iѕ gonna be back ceaselesslу in order to chеck out new posts

    Here iѕ my web ρage; iphone dev team
    my web site - activate iphone without itunes

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...